Helyi közélet

2018.11.03. 15:59

Lám, a Földön is van égi boldogság!

Nyíregyháza - Tálcán kínálta az ősz a lehetőséget egy újabb hangulatos, vidám bálra a Fészekben.

Nyíregyháza - Tálcán kínálta az ősz a lehetőséget egy újabb hangulatos, vidám bálra a Fészekben.

A helyszín, a társaság és a „muzsikus” is ugyanaz maradt, csak az évszak változott: a tavaszi mulatság méltó folytatásaként, a napokban őszi bált rendezett a Nyíregyházi Belvárosi Nyugdíjas Egyesület együtt síró-nevető, összetartó, családias közössége a Nyíri Fészekben.

A baráti társaság köszöntése után Vaskóné dr. Süle Ilona őszi verssel teremtett alkalomhoz illő hangulatot a teremben, a rímeket pezsgős pohárköszöntő követte.

Volt mire koccintani, ugyanis a három tagú csapatunk első helyezést ért el a Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Szövetség közelmúltban megtartott szellemi vetélkedőjén. Nagy tapsot kapott a szép sikert elért trió: Hradeczky Tamásné, Szokol Tiborné és Tamaskovics Lászlóné, a szellemi erőpróba „csatajeleneteit” A vár bevétele című felolvasásában Süle Ilike elevenítette fel. Hangulatos zene, tánc, beszélgetés, ének, móka és kacagás töltötte ki a délutánt, tagtársunk, Vígvári István ezúttal is alaposan megnevettette és megtáncoltatta a társaságot. Közösségünk tagjai otthon elkészített süteményekkel édesítették meg az estét.

Szívből énekeltük a keringőt hallgatva: „Lám, a Földön is van égi boldogság!”

Dr. Szabó Gyuláné, az egyesület alelnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában