Helyi közélet

2018.11.28. 08:04

Nagy volt a forgalom a szabolcs-szatmár-beregi árkokban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 27-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kedden több balesetnél avatkoztak be Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói. Az útról lesodródott és árokba hajtott egy személygépkocsi kedden Nyírbátor és Máriapócs között a 4911. számú úton. A járműben egy ember utazott, aki sérülést nem szenvedett. A balesethez a nyírbátori hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelést követően kerekeire állították a járművet. Csenger és Csengerújfalu között a csengeri önkormányzati tűzoltók segítségét kérték egy árokba csúszott autónál. A beavatkozók áramtalanították járművet, amelyben öt ember utazott, közülük ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. Tiszakanyár és Dombrád között egy kisbusz csúszott árokba kedd este. A balesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltók vonultak, akik a jármű áramtalanítását végezték el. A járműben két ember utazott, akik könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Berendezési tárgyak égtek egy családi ház előszobájában kedden Balsán, a Szabadkai utcában. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy gyorssugár segítségével eloltották a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában