Helyi közélet

2018.12.18. 17:00

A fényeslitkei mentor

Fényeslitke - ByeAlex öt éve az ismeretlenség homályából tűnt fel.

Fényeslitke - ByeAlex öt éve az ismeretlenség homályából tűnt fel.

Véget ért az X-Faktor televíziós tehetségkutató műsor aktuális évada. Ez volt a nyolcadik sorozat, és tavalyelőtt szabolcs-szatmár-beregi győztest hirdettek a sonkádi Opitz Barbara személyében. Ezúttal a USNK nyert, a duettet Filep Kund és Laskay Nimród alkotja. Mindketten azért jelentkeztek, mert szeretnének zenei karriert építeni.

Árad belőle a nyugalom

Mentoruk a fényeslitkei kötődésű ByeAlex volt, aki öt éve az ismeretlenség homályából tűnt fel. Amikor még nem nyerte meg A Dal című versenyt a Kedvesem című számmal, a Kelet-Magyarországnak az elsők között nyilatkozott akkoriban: „Nem izgulok, nem stresszelek. Mások is mondják, hogy árad belőlem a nyugalom, és tényleg: nem szokásom idegeskedni. Minden idegszálammal azon vagyok, hogy további örömet szerezzek mindazoknak, akik bíznak bennem”. Az eltelt öt évben ismert előadó és zsűritag lett, most pedig mentorként jutott a csúcsra.

A USNK sikere apropóján az instagramon megjegyezte ByeAlex:

„Vasárnap reggel felkeltem, és elkezdtem dolgozni az új USNK-dalon. Aztán tudatosult bennem, hogy a műsornak vége. De a mi érdemi melónk most kezdődik. A USNK hamarosan A Dal vetélkedőben száll ringbe, hogy (ha nyer), a nyugati arcoknak megmutathatja a pörgős magyar rapet immáron angol nyelven”.

A Dal 2019 dalválasztó show január 19-én kezdődik, a USNK a Posztolj című számával próbál szerencsét a harmincas mezőnyben.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában