Helyi közélet

2018.12.20. 12:37

A legszebb koszorú

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Véget ért lapunk adventikoszorú-szépségversenye, a szerkesztőségben adtuk át a nyereményeket.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Véget ért lapunk adventikoszorú-szépségversenye, a szerkesztőségben adtuk át a nyereményeket.

Aki belép a kertvárosi általános iskolába, csodaszép látvánnyal szembesül az aulában. Szilágyiné Tóth Enikő kezei munkáját dicséri az az alkotás, amellyel nevezett a Kelet-Magyarország és a Szabolcs Online adventikoszorú-szépségversenyére. A koszorút a 3. A osztály ajánlotta fel az iskola 420 gyermekének és pedagógusainak az örömére. Száztizenkilencen regisztráltak a beküldési határidőig, utána pedig olvasóinkon és a portálunk látogatóin volt a sor, akik arra voksolhattak, hogy szerintük melyik a legszebb, a legkreatívabb munka.

Aki a virágot szereti…

– Édesanyámnak virágüzlete van, sokat segítek neki, közel állnak hozzám a virágok. Sokat drukkoltak nekem, mégis meglepődtem, amikor kiderült, hogy én nyertem – mondta boldogan az iskola rászoruló diákjainak felajánlott ajándékcsomag átvételénél Szilágyiné Tóth Enikő, Regina, Szabolcs és Dénes édesanyja.

Közel ezren szavaztak, közöttük véletlenszám-generátorral sorsoltunk ki egy ajándékcsomagot.

– Naponta nézem a Szabolcs Online-t, ott találtam rá a játékra. Jól tettem, hogy regisztráltam. Örültem, amikor kiderült, hogy rám ragyogott a szerencse csillaga – jegyezte meg Beriné Czirják Éva.

LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában