Helyi közélet

2018.12.08. 18:36

Fergetegeset mulatoztak együtt

Hermánszeg - A szamosújlaki idősek paródiát is bemutattak a hermánszegi mulatságon.

Hermánszeg - A szamosújlaki idősek paródiát is bemutattak a hermánszegi mulatságon.

A vidámság, a nevetés, a jókedv kapta a főszerepet azon a programon, amelyet a napokban rendeztek meg Hermánszegen, a közösségi ház nagytermében.

Mivel a mulatság délelőtt kezdődött, Hermánszegről és a környező településekről főleg nyugdíjasok és megváltozott munkaképességű személyek vettek részt rajta. Az ebéddel egybekötött vigasságon jó hangulatot teremtett a Szamossályiból elszármazott Borbély József porcsalmai nótaénekes, míg Bégány Róbert zenész a talp­alávalóról gondoskodott. A Szamosújlaki Idősek Klubja tagjai is hozzájárultak a fergeteges hangulathoz, egyrészt közös énekléssel, másrészt a Beatrice és Delta együttesek slágerére előadott jelmezes paródiával.

Győrfi Erzsébet polgármester köszöntőjét követően rögtön fergeteges táncmulatság vette kezdetét, amit csak az ebéd és a tombolasorsolás szakított meg.

– Köszönet és hála a sok tombola-felajánlásáért. Köszönöm szépen Bakosné Kiss Judit közfoglalkoztatott kreatív télies hangulatot idéző teremdíszítését és valamennyi segítőm munkáját, akik arról gondoskodtak, hogy minden vendég jól érezze magát és mindent megkapjon, amit óhajt. Köszönöm a hermánszegiek, szamossályiak, szamosújlakiak, gyügyeiek, jánkmajtisiak és fehérgyarmatiak aktív részvételét. Remélem, mindenki remekül érezte magát, s jó hírét viszik kis falunknak – mondta lapunknak Hermánszeg vezetője.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában