Helyi közélet

2018.12.12. 09:22

Gázvezetéket szakított át egy munkagép Nyírbélteken - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 11-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Tároló égett egy melléképületben kedden Nagycserkeszen. A tűz az épület többi részére nem terjedt át, a nyíregyházi hivatásos tűzoltók kettő vízsugárral és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be.

Villanyóra doboz és annak vezetéke izzott Rakamazon a Kossuth utcában. Az esethez a nyíregyházi hivatásos és a rakamazi önkéntes tűzoltók vonultak, a tüzet egy kézi tűzoltó készülék segítségével oltották el. Személyi sérülés nem történt.

Gázvezetéket szakított át egy munkagép Nyírbélteken a Dózsa György utcában kedden. A nyírbátori hivatásos tűzoltók a vezetéket csőszorító segítségével elszorították a szolgáltató kiérkezéséig, majd biztosították a helyszínt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában