Helyi közélet

2018.12.27. 09:57

Jótékonysági bálra készülnek a vadászok

Nyíregyháza, Verbatanya - Sok új programot hívott már életre az utóbbi években az Országos Magyar Vadászkamara megyei szervezete, most ismét egy újszerű rendezvényen dolgoznak.

Nyíregyháza, Verbatanya - Sok új programot hívott már életre az utóbbi években az Országos Magyar Vadászkamara megyei szervezete, most ismét egy újszerű rendezvényen dolgoznak.

– A vadászok táborában szép számmal vannak orvosok is, akik a legnagyobb érték, az emberi élet felett őrködnek. Ennek ellenére számtalan támadás éri őket is, mikor a vadászokról mondanak sértő vagy tudatlan véleményt. Éppen ezért gondolta úgy a Vadászkamara megyei vezetősége, hogy egy rendezvény keretében mutatja meg, hogy a vadászok nem csak az élet elvételéhez értenek, hanem segíteni is tudnak. Ezért rendezünk egy jótékonysági vadászbált – tájékoztatta lapunkat Fazekas Gergely, a megyei szervezet titkára. – A vadászbált 2019. január 26-án rendezzük meg a Verbatanyán. A befolyó adományokból az Egészséges Újszülöttekért Alapítvány részére új eszközöket szerzünk majd be. Az alapítvány a csecsemők méhen belüli vizsgálataihoz biztosít eszközöket és szakmai képzéseket az orvosoknak és szülésznőknek. A bál gondolatát a Magyar Orvosi Kamara is támogatja. Az orvosi műszerek megvásárlásához adományaikkal hozzájárulhatnak azok is, akik személyesen nem tudnak részt venni a mulatságon. A rendezvényre jelentkezni a kamara megyei szervezeténél lehet: telefonon (06-30/239-4636), e-mailben: [email protected] vagy személyesen.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában