Helyi közélet

2018.12.19. 10:06

Nyíregyházán árulta bájait a 18 éves fiatal - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. december 18-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 18 éves érpataki lakos ellen. A rendőrök a nőt 2018. december 18-án Nyíregyházán tetten érték, miközben szexuális szolgáltatásait kínálta anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. Tevékenységét tiltott helyen és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte. Az egyenruhások a nőt a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság járőrei 2018. december 18-án Nyírbátorban elfogtak egy 27 éves helyi férfit. Ellene a Nyírbátori Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrök a férfit elfogását követően átadták a körözést kibocsátó hatóságnak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában