Helyi közélet

2018.12.27. 18:40

Várjuk a felvételeket

Szabolcs-Szatmár- Bereg - Ebben az évben is keressük a legszebb karácsonyfát a megyében, a szavazatok is ajándékot érnek!

Szabolcs-Szatmár- Bereg - Ebben az évben is keressük a legszebb karácsonyfát a megyében, a szavazatok is ajándékot érnek!

A karácsony elképzelhetetlen gyönyörűen feldíszített, illatos örökzöldek nélkül! Csupán a kreativitás szab határt annak, hogy milyen ruhát kap az ünnep egyik legfontosabb szimbóluma, amely a lakás ékessége, s közel hozza a szeretet érzését.

Ötletes, mutatós, tetszetős

Az elmúlt évek is arról tanúskodnak, hogy a fenyőfadíszek változatos formái és anyagai, csillogó színei fantáziadús és csodás alkotásokra adnak lehetőséget, legyen az klasszikus, elegáns, havas vagy természetet idéző kreáció.

A Kelet-Magyarország ismét pályázatot hirdet: keressük a legszebb karácsonyfát a megyében. Ha lefotózzák és feltöltik a versenyre létrehozott internetes felületünkre karácsonyfájukat, máris beneveztek a versenyre! A fényképeket december 21-étől jövő év január 9-éig várjuk. A szavazatokat egészen január 17-éig gyűjthetik a pályázók, a legtöbb voksot kapott fotó lesz a győztes. A játékban részt vehet mindenki, aki betöltötte a 16. életévét és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében állandó lakhellyel rendelkezik, a szavazók között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

KM


[related-post post_id="4085521"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában