Helyi közélet

2019.02.11. 15:40

Ellenzéki sajtótájékoztató: "Felháborító, hogy hallani sem akarnak az ellenzék hangjáról"

Nyíregyháza - Közösen tartottak sajtótájékoztatót a nyíregyházi közgyűlésre reagálva az ellenzéki pártok képviselői hétfőn Nyíregyházán, az MSZP városi irodájában.

Nyíregyháza - Közösen tartottak sajtótájékoztatót a nyíregyházi közgyűlésre reagálva az ellenzéki pártok képviselői hétfőn Nyíregyházán, az MSZP városi irodájában. Lengyel Máté önkormányzati képviselő (Jobbik) kijelentette: nem érti, hogy bár napirendre tűzték a túlóratörvény apropóján benyújtott módosító javaslataikat, a kormánypártiak leszavazták. Babosi György, a Momentum városi elnöke felháborítónak tartja, hogy a Fidesz-frakció hallani sem akar az ellenzék hangjáról. Hunyadi János önkormányzati képviselő (DK) szerint a túlóratörvényt nem kötelező alkalmazni, az egy lehetőséget kínál fel. Póka Imre önkormányzati képviselő (Függetlenek Egyesülete) kötelességének érzi, hogy az ügy mellé álljon. Lövei Csaba önkormányzati képviselő (Együtt) szerint a túlóratörvényre hivatkozva a 6 napos munkahetet is bevezethetik. Jeszenszki András önkormányzati képviselő (MSZP) állította: a közgyűlés fideszes többsége a kicsinyességéről tett tanúbizonyságot azzal, hogy nem lehetett napirendi pont az ellenzéki javaslatból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában