Helyi közélet

2019.02.15. 07:19

Nagykorú lett a SZON! Emlékszel még, hogy nézett ki az egykori erotika rovatunk?

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Tizennyolc éves lett a SZON, a megyei hírportál, amely mára mindenki számára fogalom.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Tizennyolc éves lett a SZON, a megyei hírportál, amely mára mindenki számára fogalom.

Az internet virágzásának hajnalán az Inform Média vezetősége úgy vélte: a régió lakosságának szüksége van rá, hogy első kézből értesülhessenek arról, mi zajlik a világban és körülöttük. A Kelet-Magyarország napilap mellett - egyfajta kiegészítő és támogató tartalomként - megszületett a SZON, a hírportál, amelyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei internetezők szinte kivétel nélkül használtak.

Az azonnal olvasható helyi, országos hírek és a nagyvilág információi mellet élőben chatelhettünk az országban élő híres emberekkel, minden buliból fotósorozatokat nézhettünk, ugyanis a bulifotósaink járták a megye szórakozóhelyeit. A nap szépe-sorozatok - akárcsak ma - kiemelt figyelmet kaptak, és ha már 18 éves a portál, érdemes megemlíteni: voltak erotikus tartalmaink is.

Képeslapokat küldhettünk egymásnak és teszek százait töltögethettük ki. Játszhattunk, és bizony nyertünk is sok-sok ajándékot! Mindenről szavazhattunk és kivételes humorú kollégák vicceit olvasgathattuk.

Kezdetben rövid és tömör hírekkel tájékoztattuk olvasóinkat, a nyomtatott sajtóé maradt a kibővített olvasnivaló. Később a képekre nagyobb hangsúlyt fektetve fejlődtünk, és videókkal is kiegészült a tartalomszolgáltatás. A látogatószám egyre nőtt, frissítést követelt a dizájn - ennek 2006-ban jött el az ideje.

Az ország egyik első hírportálja, a SZON közel 60 ezer látogatóval büszkélkedhetett naponta. Ahogy teltek az évek, a tartalom egyre színesebb, a portál egyre átgondoltabb lett, s további fejlesztésekkel igazodtunk a kor elvárásaihoz. Elindultak mobilos felületeink, és mind népszerűbbé váltak.

A portál forgalma napjainkig kiemelkedő - országos összehasonlításban is. A SZON meg tudta őrizni az internetes burjánzásban a pozícióját: megyei hírportál maradt, színesíti és segíti a szabolcs-szatmár-beregi emberek mindennapjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában