Helyi közélet

2019.02.18. 10:09

Nyírbátorban fogtak el egy súlyos testi sértés miatt körözött férfit - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. február 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai 2019. február 17-én Nyírbátorban elfogtak egy 28 éves helyi lakost. A férfi ellen a Soproni Járásbíróság súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Újfehértói Rendőrőrsének munkatársai Újfehértó belterületén ellenőrzés alá vontak egy segédmotoros kerékpárral közlekedő 25 éves érpataki lakost 2019. február 17-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a motorost a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A rendőrök a férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A záhonyi vasúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2019. február 17-én 9 óra 54 perckor egy 39 éves ukrán állampolgár. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a külföldi nő ellen az orosz hatóságok elfogatóparancsot adtak ki. Az egyenruhások a nőt a Záhonyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában