Helyi közélet

2019.02.01. 16:20

Rendszeresen árulták a drogot Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. január 31-én a megyeszékhelyen elfogtak két feltételezett kábítószer-terjesztőt.

Nyíregyháza - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. január 31-én a megyeszékhelyen elfogtak két feltételezett kábítószer-terjesztőt. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak anyagi haszonszerzés érdekében rendszeresen árusítottak kábítószert. A rendőrök elfogásuk alkalmával egyikük gépkocsijában 27,5 gramm, míg a másik gyanúsított lakóházában 11,8 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot, az elvégzett gyorsteszt szerint amfetamin származékot találtak.

A nyomozók L. Zsolt 44 éves és Cs. Attila 47 éves helyi lakosokat a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, ahol ellenük őrizetbe vételük mellett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában