Helyi közélet

2019.03.05. 15:48

A panyolai plakát nyert

Panyola - Első lett a Magyar Népművelők Egyesületének országos pályázatán a Panyolafeszt 2018-as plakátja.

Panyola - Első lett a Magyar Népművelők Egyesületének országos pályázatán a Panyolafeszt 2018-as plakátja.

A Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat részeként meghirdetett #Mindentegylapra című pályázaton 52 alkotó 112 plakátjából választotta ki a szakmai zsűri Fekete Éva munkáját.

– Panyola egy szellemi közösség, egy hullámhossz, közös gondolkodás. Hiszem, hogy sikersztori, aminek az egyik apró alkotóeleme a vizuális arculatban is megjelenő kiemelkedő igényesség – árulta el Fekete Éva, a fesztivál arculattervező grafikusa, akit a Labor Café látogatói is jól ismernek, hiszen ő álmodta meg és vezeti a nyíregyházi adománykávézót.

Szakmai elismerés

– Nagy meglepetés volt számomra, amikor megtudtam, hogy díjat kap az egyik plakátom. Eddig soha nem mérettettek meg a munkáim, számomra mindig az ügyfél elégedettsége volt az elismerés. Ugyanakkor rendkívül nagy büszkeséggel tölt el, hogy a panyolai szervezőközösség maga is úgy érezte, van helye a plakátnak egy ilyen pályázat mezőnyében, és beküldte a munkámat. Már a felvetésnek is nagyon örültem, de a szakmai elismerés csak tovább fokozta mindezt. Hosszú évek kitartó munkája érett be ezzel, és tett nemcsak engem, hanem az egész csapatot is nagyon boldoggá.

Az elismerést március 1-jén vehette át a panyolai csapat a Kispesti Munkásotthon Művelődési Házban tartott programzáró ünnepségen és díjátadón.

- Pótor Melinda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában