Helyi közélet

2019.03.09. 17:58

Hétfő délig voksolhatnak

Nyíregyháza - A legtöbb szavazatot kapott ötletet díjazzuk jelmezversenyünkben.

Nyíregyháza - A legtöbb szavazatot kapott ötletet díjazzuk jelmezversenyünkben.

Finisbe ért a farsangi szezon, a jelmezes felvonulással, farsangi bálokkal – ahogyan az előbúvó nap melege is érzékelteti – lassan, valóban elűztük a hideg telet.

Az idei farsangi bulikon nagyon sokan ötletes jelmezeket öltöttek magukra, meghökkentő álarcokba, újrahasznosított alapanyagból készült figurák bőrébe bújtak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a rengeteg fotó, melyek szerkesztőségünkbe érkeztek a jelmezversenyünk nevezési határidejéig.

Értékes ajándékok

Most már azokon a sor, akik szavazni szeretnének a leg­kreatívabb, legszebb, legötletesebb maskarára. A voksolási lehetőség február 27-étől nyitva áll, egészen március 11-éig, hétfő délig várjuk a szavazatokat internetes portálunkon (www.szon.hu/itt-a-farsang-all-a-bal-jelmezverseny-a-kelettel-a-szabolcs-online-on).

Fontos tudni, hogy egy IP-címről csak egy szavazatot fogad az űrlap! A legtöbb voksot kapott fotó a nyertes, és állhat fel a képzeletbeli dobogó első fokára. Az idei jelmezverseny nyertesét március 12-ei lapszámunkban hirdetjük ki. Az első helyezett jutalma egy 10 ezer forint értékű ajándékcsomag. Szavazni is érdemes, hiszen a regisztrált szavazók között egy ötezer forint értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában