Helyi közélet

2019.03.28. 10:34

Nyitott pozíciók és állásajánlatok

Nyíregyháza - Az állásbörze remek alkalmat kínált a munkáltatóknak és munkavállalóknak, hogy egymásra találjanak.

Nyíregyháza - Az állásbörze remek alkalmat kínált a munkáltatóknak és munkavállalóknak, hogy egymásra találjanak.

– Első alkalommal látogattunk ki a Kelet-állásbörzére, és reméljük, minél többen megismerik itt a cégünket. Jelenleg raktáros, üzemi dolgozó és laboráns pozíciókba keresünk embert – mondta el lapunk érdeklődésére Iván Páll Ivett, a Hungaro Chemicals Kft. humánpolitikai igazgatója.

– Egy börze mindig jó alkalmat kínál arra, hogy az emberek megismerjék a Praktiker másik oldalát is. Gondolok itt az állásajánlatainkra és a nyitott pozíciókra, miközben a márkaépítésre is lehetőségünk nyílik. Második alkalommal jelentünk meg a Kelet-­állásbörzén, amiről csak pozitívumokat tudok mondani, mivel tavaly is itt találtunk rá olyan munkavállalókra, akik azóta is a csapatunkat erősítik – tájékoztatott Szabó Ádám, a Praktiker Kft. Hr-vezető-helyettese.

Irodát nyitna Nyíregyházán

A nyíregyházi születésű dr. Tóth Levente közbeszerzési szakjogászként jelenleg a fővárosban praktizál, de már a szülővárosa felé is kacsingat: szívesen nyitna ügyvédi irodát a megyeszékhelyen is. – Három területre keresek embert: gyakornoki, jogi asszisztensi pozícióba – itt szóba jöhetnek azok, akik az egyetem mellett szeretnének belekóstolni a jog világába. A már jogi diplomával rendelkező ügyvédjelöltek önéletrajzát is szívesen fogadom, ahogy a már a szakmában járatos közbeszerzési szakértők előtt is nyitva áll az irodám ajtaja – tette hozzá.

TG, GE

Ezek is érdekelhetik