Helyi közélet

2019.04.09. 15:29

Figyelem! Szünetelni fog a jelzőlámpás irányítás!

Nyíregyháza - Több helyszínen zajlik a „Fenntartható városi közlekedésfejlesztés” című projekt keretében kerékpáros létesítmények kivitelezése, mely érinti a, Debreceni út egy szakaszát (a Kígyó utcától), a Tünde utcát és a Kállói utat is.

Nyíregyháza - Több helyszínen zajlik a „Fenntartható városi közlekedésfejlesztés” című projekt keretében kerékpáros létesítmények kivitelezése, mely érinti a, Debreceni út egy szakaszát (a Kígyó utcától), a Tünde utcát és a Kállói utat is. A Debreceni út - Váci Mihály utca csomópontban jelenleg a kerékpárút nyomvonalának kiépítése zajlik, ami szükségessé teszi a csomópont jelzőlámpa vezérlésének áthelyezését.

Ezért a Debreceni út - Váci Mihály utca csomópontban április 10-én (szerda) 9:00 órától várhatóan 16:00 óráig a jelzőlámpás irányítás szünetel, a munkálatok ideje alatt rendőri forgalomirányításra kell számítani az arra közlekedőknek.

Kérjük a járművezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.

- Nyíregyháza MJV Sajtószolgálata -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában