Szabolcsi X-akták

2019.05.30. 20:00

Furcsaságok a szabolcsi égen! Te láttál már ilyet?

Olykor bizony megéri az eget kémlelni, mert igen fura dolgokat láthat az ember az égen...

Az évek során volt is jó pár cikkünk arról, hogy valaki valami igen megmagyarázhatatlan dolgot fotózott vagy videózótt le az égbolton – legyen szó különös kondenzcsíkokról, vagy épp mozgó objektumról, amiről rögtön sokan kikiáltották, hogy UFO.

Bár ha az UFO szó szerinti jelentését vesszük alapul, az Unidentified Flying Object-et, azaz az „azonosítatlan repülő tárgy”-at, bizony ráillenek az olyan felvételekre, amit például a Nyírdrón készített merő véletlenségből még 2015 nyarán:

Nem mondjuk, hogy egy földönkívüli űrhajóról van szó, de hogy beazonosíthatatlan repülő tárgyról, az biztos.

Érdekesség egyébként, hogy szintén 2015 nyarán egy másik kamera is lencsevégre kapott valamit az égen Nyíregyháza felett, ami aztán be is került ebbe az ”UFO-k a magyar templomok felett„ válogatásba – vajon ugyanarról az azonosíthatatlan repülő tárgyról van szó?

Várunk mindenféle felvételt hasonló jelenségekről, aztán megpróbálunk utánajárni, vajon tényleg odaát van-e az igazság, vagy már rég itt van a megyében.

[gravityform id="5" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában