országjárás

2019.05.03. 19:02

Nem mindegy, merre tovább

Lomnici szerint magas lesz a részvétel a májusi EP-választáson.

dr. Szabó Tünde, ifj. Lomnici Zoltán és dr. Kovács Ferenc | Fotó: Dodó Ferenc

– Nem akarunk bevándorlóországgá válni, fontos, hogy megőrizzük a kultúránkat, hagyományainkat, ahogy az is, hogy gyermekeink, unokáink egy biztonságos Magyarországon élhessenek – foglalta össze a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség egyik legfontosabb EP-kampány üzenetét dr. Szabó Tünde országgyűlési képviselő a pénteki, nyíregyházi lakossági fórumot megelőző sajtótájékoztatón, amelyen ifj. Lomnici Zoltán jogász rámutatott: egyre több jól tájékozott, a hazája és Európa jövőjéért egyaránt felelősséget érző, felelős döntést hozó polgárt számlál Magyarország, a májusi EP-választáson magas részvétel várható.

– Az országjárás során beszélnünk kell az EU személyi és strukturális válságáról, a keresztény kultúra védelméről, a migrációkezelés mikéntjéről. A 60 milliárd dolláros befektetést jelentő kínai selyemút programról, s hogy milyen új távlatok nyílnak a V4 és a közép-európai térség számára – fogalmazott ifj. Lomnici Zoltán. KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában