Nem számított a díjra

2019.06.03. 15:49

Az év pedagógusa lett

Példamutató munkájáért vihette haza az Év pedagógusa címet Bodnárné Nagy Erzsébet.

Bodnárné Nagy Erzsébet átveszi az elismerést

Dombrád képviselő-testülete tavaly határozott arról, hogy minden évben „Dombrád Év Pedagógusa” címet adományoz annak a pedagógusnak, aki a város valamelyik köznevelési intézményében legalább tíz éve dolgozik, munkáját kiemelkedően végzi, törekszik az oktatás színvonalának, hatékonyságának emelésére, erkölcsileg és szakmailag feddhetetlen, és példát mutat az ifjúság számára. A kitüntető címet az idén Bodnárné Nagy Erzsébet kapta.

Évtizedek óta a pályán

Bodnárné Nagy Erzsébet 1990-ben kezdett el tanítani a Dombrádi Móra Ferenc Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskolában. A biológia–technika szakot később matematikával egészítette ki, és bekapcsolódott a gimnáziumi oktatásba is. A kezdetektől osztályfőnöki feladatokat lát el. Olyan tanár, akire mindig lehet számítani, aki pontos, precíz választ ad minden kérdésre, és a helyzeteket mindig a legnagyobb higgadtsággal, jó szándékkal és emberséggel kezeli. Hozzáértése, szakmai tudása mindenki számára elismerésre méltó, és ezt a tudást évtizedeken át lelkiismeretesen adja át a fiataloknak, szűnni nem akaró lelkesedéssel és nagy szakértelemmel tanít.

– Egyáltalán nem számítottam a díjra, de óriási megtiszteltetés, hogy érdemesnek tartottak rá. Nagyon boldog vagyok, s rengetegen gratulálnak nekem Facebookon, és rendre megállítanak az utcán is. Jólesnek a kedves szavak, számomra ez az elismerés bizonyítja, hogy nem múlt el nyomtalanul a 29 év. Szeretem a munkámat, és remélem, sokáig helyt állhatok még benne – mondta el a tanárnő.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában