türelem

2019.06.05. 07:53

Folyamatosan építik az utakat

Megszakítás nélkül építik, javítják az utakat és a járdákat Nyíregyháza területén.

A Debreceni út – Tünde utca – Kállói út szakaszon épülő új kerékpárút munkálatai során több helyszínen átépítik a buszperonokat és a buszöblöket is, ezért átmenetileg ideiglenes buszmegállókat jelölnek ki.

Ideiglenes buszmegállók

Június 5-én szerdán, 8 órától ideiglenesen áthelyezik a Zimony utcai buszmegállót a Kállói út 35. szám elé. A Kéményseprő utcai buszmeg­állót csak néhány méterrel távolabb, a Béke utcai buszmegállót pedig a Kállói út 42. szám elé telepítik. A Kertvárosban elkezdődött a Pihenő utca, a Tagló, a Teke és a Tenisz utcák aszfaltozása, amit várhatóan augusztus 31-ig befejeznek.

A kivitelező tájékoztatása szerint ez idő alatt csak minimális forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek, az ingatlanokra történő behajtás folyamatosan biztosított lesz. A Legyező utca felújítási munkálatai alatt a Fészek utca és Szélsőbokori út közötti szakaszon egyirányú forgalmi rendet vezetnek be június 11-től, ezért kérik a járművezetőket, hogy fokozottan figyeljék a kihelyezett forgalomtechnikai táblákat.

A járdákat is javítják

Elkezdődtek Nyírszőlősön az Izabella utca járdaépítési munkálatai, jelenleg a burkolatbontás, szegélyépítés van folyamatban. Építik az új járdát a Simonyi Óbester utcában, a járdaburkolat bontása a héten elkezdődik. Kérjük a gyalogosok és a gépjárművezetők türelmét és megértését, s hogy az érintett szakaszokon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában