Önkormányzati választás

2019.06.14. 16:58

Titokban tartják a közös ellenzéki polgármester-jelölt kilétét Nyíregyházán

Egyetlen, közös polgármester-jelöltet indít az őszi önkormányzati választásokon Nyíregyházán a Momentum, a Demokratikus Koalíció, az MSZP, a Jobbik, az LMP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Függetlenek Egyesülete – jelentették be pénteki sajtótájékoztatójukon a helyi szervezetek képviselői.

Azt, hogy nevezetesen kit, egyelőre még titokban tartják a sok ponton közös nevezőre talált ellenzékiek. Elhangzott: a hat pártból és két civil szervezetből álló szövetség meggyőződése, hogy Nyíregyháza többet, jobbat és nyugalmat érdemel, ez pedig csak úgy érhető el, ha a változást – nagyobb biztonságot, szabadságot, minden generáció számára élhetőbb jövőt – akaró városlakók felhatalmazásából a felelős ellenzékből felelős városvezetés válik.

A szövetség elítéli a korrupció minden formáját, átlátható gazdálkodást, önkormányzati rendészetet, nagyobb sajtószabadságot, szociális érzékenységet és jólétet, társadalmi igazságosságot, problémaérzékeny, nyitott városházát és félelemmentes, tiszteleten és megbecsülésen alapuló új politikai kultúrát ígér a megyeszékhelyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában