Szövetségben Nyíregyházáért

2019.09.02. 14:53

Célkeresztben az úthálózat fejlesztése és a csapadékvíz elvezetése

– A megyeszékhelyen sikerült megteremtenünk azt az ellenzéki összefogást és azt az egységet, amelyre a változást akaró nyíregyháziak már régóta vártak – mondta Lengyel Máté, a Szövetségben Nyíregyházáért elnevezésű ellenzéki pártszövetség alpolgármester-jelöltje.

Majd átadta a szót Fodor Istvánnak, a Borbánya-Nagyszállás településrész önkormányzati képviselő-jelöltjének, aki civilben az egyik helyi multinacionális cég HR-menedzsereként dolgozik. – A borbányai úthálózat az egyik legelmaradottabb a városban, ahogy a csapadékvízelvezető-rendszer is bővítésre, illetve felújításra szorul. Növelni kell a bölcsődei férőhelyeket, ki kell alakítani egy egységes térfigyelő kamerarendszert, ahogy egy állandó körzeti megbízottra is szükség van – sorolta az orvosolandó problémákat Fodor István, a 14-es számú nyíregyházi választókörzet képviselő-jelölte a Szövetségben Nyíregyházáért hétfői sajtótájékoztatóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában