Fidesz sajtótájékoztató

2019.09.23. 14:27

Szilvási István: Az ellenzék nem fizetett a plakáthelyekért

A múlt héten az ellenzék teleplakátolta a várost a polgármester-jelöltje arcképével. Egyebek mellett ezt is kifogásoltuk a helyi választási bizottságnál, ami három elmarasztaló határozatot hozott – ismertette hétfői sajtótájékoztatóján Szilvási István.

A Fidesz nyíregyházi szervezetének alelnöke kifejtette: ahogy ők fizetnek a jogtulajdonosnak, hogy a plakátjaik kikerülhessenek, úgy bárki más is megteheti ezt, az ellenzék azonban a törvénytelen utat választotta. Majd amikor a plakátjaikat eltávolították, lopással vádolták meg a Fideszt. – A helyi választási bizottság elmarasztalta őket, mert a jogtulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül helyezték ki a plakátjaikat. Azért is, mert miután azokat eltávolították, az ellenzéki polgármester-jelölt egy szavazást indított a közösségi oldalán, amiből arra lehetett következtetni, hogy a Fidesz ellopatta a plakátjaikat. Harmadrészt pedig azért, mert újabb plakátok jelentek meg „Itt egy ellenzéki plakát volt, de ellopták ezt is” felirattal. Bebizonyították, bármit megtennének, hogy hatalomra kerüljenek, de a nyíregyháziak nem vevők a tisztességtelen húzásaikra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában