Sajtótájékoztató

2019.10.07. 15:32

Fidesz: Az ellenzék helyett az itt élők fizették ki a számlát

– A múlt héten az ellenzék kifogásolta, hogy az általuk törvénytelenül kihelyezett plakátokat a választási bizottság eltávolíttatta, s a munkálatok, valamint a tárolás költségeit kiszámlázta nekik. Ezt az összeget mi, a megyeszékhely adófizetői fizettük ki helyettük. Nem is értem, miért gondolják, hogy egy ilyen akció után a józan nyíregyházi választók majd hatalomra segítik őket... – jegyezte meg hétfői sajtótájékoztatóján Szilvási István.

A Fidesz nyíregyházi szervezetének alelnöke kitért arra is, hogy a helyi ellenzék az elmúlt időszakban többször arról beszélt, a programjuk része az önkormányzati rendészet felállítása. – Nem látjuk az okot, hogy a rendőrségen, a közterület-felügyeleten és polgárőrségen túl miért lenne szükség egy újabb, rendészeti feladatokat ellátó szervezetre. Csak abban az esetben nyerne értelmet, amennyiben felajánlanák Nyíregyháza erőforrásait a migráció támogatására. Ezt egyetlen alkalommal sem cáfolta a baloldali polgármester-jelölt – mutatott rá Szilvási István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában