Reagálás

2019.10.04. 12:12

Fidesz: Az ellenzék törvénysértésének következményei

„Az MSZP pártirodában tartott sajtótájékoztatót Lövei Csaba ellenzéki képviselőjelölt, bár nem egyértelmű, melyik szervezetet képviseli éppen.”

A törvénytelenűl kihelyezett ellenzéki plakátok eltávolításának és tárolásának költségeiről beszélt. A törvénysértés tényét másodfokon is megállapította a Választási Bizottság. A bírság kiszabásától eltekintettek, így mindössze az eredeti állapot visszaállításának költségeit terhelték a Szövetségre. Ha nem törvénysértő módon próbáltak volna előnyre szert tenni, olcsóbban is megúszhatták volna. A szabályok betartása is része a választási rendszernek, akármennyire is zavarja ez az ellenzéki tömörülést. Ezen plakátok eltávolítási és tárolási költségeit jelenleg helyettük a nyíregyházi polgárok viselik. Azok a polgárok, akiktől a törvénysértő magatartásuk és a nekik okozott kár után azt várják, hogy a hatalomba segítsék őket – reagált az október 3-ai ellenzéki sajtótájékoztatón elhangzottakra Szilvási István, a FIDESZ nyíregyházi alapszervezetének alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában