díjazták őket

2019.10.16. 07:43

Gyógytornászaink sikere

A Magyar Gyógytornászok Társasága harmincéves jubileumát is ünnepelték.

„Generációk találkozása a fizioterápia megújulásáért” – ez volt az idei jelmondata a Magyar Gyógytornász-Fizikoterapeuták Társasága (MGYFT) szeptember 9-e és 21-e között megtartott tizenkettedik kongresszusának, amelynek ebben az évben Eger adott otthont. A tanácskozáson elismeréseket is átadtak, megyénk szakemberei is részesültek kitüntető díjakban.

Gardi Zsuzsa-díj

A kongresszus ebben az évben kerek jubileumot ünnepelt, hiszen Gardi Zsuzsa éppen 30 esztendeje alapította meg a Magyar Gyógytornászok Társaságát, amely szervezet a bizonyítékokon alapuló medicinában azóta is erősödik, fejlődik, és egyre nagyobb elismerést tudhat magáénak. Ahogy azt Vámosi Istvánnétól, az MGYFT alelnökétől megtudtuk, a kongresszus nyitóünnepségén a kiemelkedő munkájáért Szabolcs-Szatmár-Bereg megye több gyógytornásza is kitüntető elismerésékben részesült.

– Az Emberi Erőforrások minisztere elismerő oklevelet adományozott a fiatalabb kollégák szakmai és emberi fejlődéséért is sokat fáradozó dr. Skribek Józsefné nyugdíjas vezető gyógytornásznak, valamint Lengyelné Tarkó Editnek, a Jósa András Oktatókórház gyógytornászának. Miklósné Magyar Mária pedig, aki 15 éven át volt a megyei gyógytornásztársaság elnöke, Gardi Zsuzsa-díjban részesült – tájékoztatta szerkesztőségünket az alelnök.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában