360 FOKOS VIDEÓ

2019.10.10. 12:23

Videó: Katus Attilával izzadtak

A sztáredző újra megmozgatta a nyíregyháziakat a Continental Arénában.

Fotó: Sipeki Péter

A Mozdulj, Nyíregyháza! programra várták a sportolni vágyókat hétfőn, a Fitt szüretre, ahol egy félórás ­gymstick-bemelegítés után Katus Attila hatvanperces alakformáló edzése izzasztotta meg a résztvevőket.

– A Best Body egy olyan program, melyet már az edzői karrierem eleje óta csiszolgatok – árulta el lapunknak Katus Attila. – Egy olyan órát állítottam össze, amely szépen átmozgatja a résztvevőket és formálja az alakot, illetve a keringési rendszerre jótékony kardioelemeket is tartalmaz.

Természetesen az edzések szerves részeként a bemelegítés és a nyújtás sem maradhat el, a mostani foglalkozásnak olyan mozgáskoordinációs követelményei vannak, amelyeket bárki könnyedén teljesíthet, de azért mégis igénybe veszi az ember szervezetét, és az izomláz is garantált!

Az edző hozzátette: az utóbbi években egyre többet jár a megyeszékhelyre, és minden alkalommal több százan várják a közös tréning helyszínén.

– Az ilyen rendezvényeken könnyű megszerettetni az emberekkel a mozgást, hiszen akik itt összeismerkednek, akár barátságokat is köthetnek, később pedig egymást motiválják – mondta el Katus Attila.

– A sportcsarnokok nem csak arra szolgálnak, hogy a lelátóról nézzük, ahogy húsz ember sportol. Arra is használnunk kell, hogy mi magunk jöjjünk mozogni a küzdőtérre! Ezek a programok nagyon közel állnak a szívemhez, és szeretném, ha minden városban így működnének! A tréner szerint az emberek szeretnek mozogni, hamar megtapasztalhatják a pozitív hatásokat úgy, mint a jókedvet és a fiatalos életérzést.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában