lógjunk anyuval!

2019.12.09. 08:24

A Mikulással is lógtak

Mesejáték, kreatív sarok és maga a Télapó is várta a gyerekeket a Lógjunk Anyuval Egyesület rendezvényén.

Fotó: Nánási Anita

Minden kisgyermekes családban nagy esemény a Mikulás érkezése. Az ünnepvárás arra is remek alkalmat ad, hogy a szülők és a kicsik közös kikapcsolódással tölthessenek el egy kis időt, ezért a nyíregyházi Lógjunk Anyuval Egyesület egy Mikulás-bulival készült az érdeklődő családoknak.

Szórakozás az egész családnak

A Lógjunk Anyuval csoportja 2018 tavaszán alakult olyan nyíregyházi anyukákból, akik szeretnék megmutatni: kisgyermekkel sem kell a négy fal közé bezárva eltölteni a mindennapokat, és igenis lehet aktív közösségi életet élni, rendszeresen mozogni, kikapcsolódni.

Eleinte az erdei tornapályán gyűltek össze egy-egy közös babahordozós táncra, majd beköltöztek belvárosi próbatermükbe, ahol időről időre rendezvényeket is szerveznek a helyi családoknak.

– Sok színes programokkal készültünk a gyerekeknek: berendeztünk egy kreatív sarkot csillámtetoválással és arcfestéssel, valamint egy interaktív mesével eljött hozzánk Pancsi bohóc – mondta el Mikulás-ünnepségükről Kranyikné Tenki Ágnes, a Lógjunk Anyuval Egyesület egyik tagja.

– Egy különleges karácsonyi fotózáson is részt vehettek a családok, és persze a Mikulás is ellátogatott hozzánk, aki egy-egy szép csomaggal örvendeztette meg a gyerekeket.

Természetesen nem maradhatott el a közös tánc sem: a Lógjunk Anyuval tagjai ismét hátukra vették csemetéiket babahordozóik segítségével, és egy kifejezetten az ünnepi időszakra begyakorolt, hangulatos koreográfiát is bemutattak a kicsiknek és nagyoknak.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában