nyeremény

2020.02.14. 10:43

Azt hitte, tréfál vele a férje...

Előfizetőink alig akarták elhinni, hogy ők tölthetnek el három napot az Abacus Hotelben.

Fotó: Palicz István

– A férjem gyakran bolondozik velem, ezért csak mosolyogva legyintettem, amikor felolvasta az újságból a mozaikkereső játék nyerteseinek nevét, köztük az enyémet is. Amikor elém tette a Kelet-Magyarországot, bizonyítva, hogy ezúttal nem tréfál, alig tudtam elhinni, hogy valóban miénk a két személyre szóló, háromnapos Abacus élmény voucher!

A Héri házaspár szerkesztőségünkben vette át a mozaikkereső játékunk nyereményét | Fotó: Palicz István

Azonnal felhívtam a Budapesten élő lányaimat, hogy elújságoljam nekik a jó hírt, szó szót követett, immár közös, családi „nyaraláson” törjük a fejünket – mesélte szerkesztőségünkben járva Héri Lászlóné Anna.

Jokerrel kedveskedett

A Rakamazon élő házaspár elárulta: régi, hűséges előfizetői a megyei napilapnak, ami mellé színes magazinokat is kapnak.

Szinte családtagként tekintenek a Keletre, amely – a megbízható kézbesítésnek hála – minden reggel időben érkezik a postaládájukba.

Rendszeresen részt vesznek lapunk játékain, a mozaikszelvényeket a családfő, László vágta ki és ragasztotta be, egy pluszjokerrel is kedveskedve Fortunának.

Így lett kerek a szülinap

– Szeretjük a Kelet-Magyarországot, a tematikus Kiskert és Ízvilág oldalak nagy kedvenceink, hiszen a kertben és a konyhában egyaránt sokat szorgoskodunk – mesélte az aktív éveiben autószerelőként, raktárosként dolgozó, ma már nyugdíjas László, aki éppen a napokban ünnepelte 70. születésnapját, így talán nem csoda, hogy a rakamazi Héri házaspár egyfajta szülinapi ajándékként tekint a lapunktól kapott, herceghalmi élménycsomagra.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában