Hajnali négykor nyit a Tokaji úton a nagybani

2020.04.08. 09:54

Délután háromig nyitva tart a Búza téri piac is

Megváltozott a nyitvatartási rend a megyeszékhely piacain.

Automata beléptetőrendszer a nagybanira

Forrás: nyiregyhaza.hu

Már hajnali négykor kinyit a nagybani piac a Tokaji úton, a Búza téri piac­csarnok pedig hosszabbított nyitvatartással reggel hattól délután háromig várja a ­vevőket. ­

A piacok üzemeltetője, a NYÍRVV Nonprofit Kft. eleget tett az árusok kérésének. Természetesen a piaccsarnokra is érvényes az előírás: 9–12 óra között csak a 65 éven felüliek vásárolhatnak ott. – A kijárási korlátozások indokolták a változtatásokat – közölte Kovalecz Róbert, a NYÍRVV Nonprofit Kft. piac- és vásártér-üzemeltetési irodájának vezetője. A Búza téri piac­csarnok és az örökösföldi termelői piac pénteken és szombaton 6–15 óráig tart nyitva, vasárnap és hétfőn viszont zárva lesz. Kovalecz Róbert hozzátette: tavaly nyáron térfigyelőkamera-rendszert építettünk ki a vásártéren. Ebben az évben kidolgoztuk a beléptetés ­folyamatát, az automata beléptetőrendszer gyorsítja a haladást.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában