Útinfó

2020.11.04. 10:04

Aszfaltozási munkálatokat végeznek Nyíregyházán – Mutatjuk hol!

Az adott szakaszokon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Fotó: Ungi Lajos

A Benczúr-Bessenyei terek körüli utak és járdák rekonstrukciója beruházás jelenlegi szakaszában november 4-én és 5-én a Benczúr tér Jósa András Múzeum felőli oldalának aszfaltozási munkálatait végzik. Az aszfaltozás idejére az utcába mindkét irányból behajtani tilos. Az aszfaltozási munkák végeztével megszűnnek a behajtási korlátozások, a 30 km/h-s sebességkorlátozások érvényben tartása mellett biztosított lesz az utca megközelítése.

A Bessenyei tér Móricz Zsigmond Színház felőli oldalán az útépítési munkálatokat továbbra is teljes útlezárás mellett végzik. Ez az oldal gépjárművel átmenetileg nem megközelíthető.

A Színház utca továbbra is zsákutca, megközelítése kétirányú forgalom, illetve 30 km/h sebességkorlátozás mellett biztosított. A korlátozások itt várhatóan november végéig lesznek érvényben.

Kérjük, aki teheti válasszon másik útvonalat.

Köszönjük a gépjárművezetők, az arra közlekedő gyalogosok türelmét és megértését.

Az aktuális munkálatokról és az azzal járó forgalomkorlátozásról, vagy azok feloldásáról folyamatosan tájékoztatást adunk.

- Nyíregyháza MJV -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában