megérkeztek a sporteszközök

2020.11.20. 07:26

Nagykálló szabadtéri kondiparkkal bővül

Hamarosan átadják a helyieknek a létesítményt.

Fotó: Csordás András

Új szabadtéri sportpark épül a napokban Nagykállóban – küldte tudósítását lapunknak Csordás András. A terepmunkálatok folyamán a telepítés előkészítése zajlott, az eszközök stabil talapzatának kialakítása megtörtént.

Az alapzat betonjának megszilárdulását követően megérkeztek a jövőbeni sportpark területére a sportoláshoz szükséges eszközök, melyek összeszerelési munkálatai megkezdődtek.

Fontos a mozgás

Mindez azért is fontos, mert a szakemberek többször is hangsúlyozták, a járványveszély idején sokat segíthet a megelőzésben az immunrendszer erősítése. Ehhez pedig remek lehetőség a sportolás, a séta, a futás, a kerékpározás vagy az izomzat erősítése. A szabadtéri kondiparkok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az országban, így hamarosan a nagykállóiak is kedvükre mozoghatnak az új létesítményben.

Az új eszközök több típusú gyakorlat végzésére adnak lehetőséget, mint például tolódzkodás, húzódzkodás, has- és hátizom-erősítés, fekvőtámasz, lépcsőzés, létramászás, függeszkedés, valamint párhuzamos korláton végezhető feladatok elvégzése.

A sportparkot hamarosan átadják, ezt követően büszkén feszíthetnek a nagykállói sportolni vágyók az új kondiparkban. Fontos, hogy a sportolni vágyók megtalálják azokat a mozgásformákat, melyek segítségével mind a jó közérzet, mind az állóképesség megtartható, illetve tovább fejleszthető. Az új D típusú sportparkot mindenki szabadon használhatja majd, edzését elvégezheti biztonságos környezetben, vadonatúj eszközök használatával.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában