párthírek

2020.11.26. 15:32

Nem gond a küszöb emelése

A választási törvény módosításáról fejtette ki gondolatait a csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján dr. Apáti István országgyűlési képviselő, a párt alelnöke Nyíregyházán.

„Mint ismert, egy törvénymódosító javaslat szerint a jövőben ahhoz, hogy az országgyűlési választáson országos listát állíthasson egy párt, a 27 helyett 50 egyéni választókerületben kell majd jelöltet állítania. Nekünk teljesen mindegy, hogy ezt a számot mennyire emelik, mert a Mi Hazánk Mozgalom az ország mind a 106 választókerületében önálló jelöltet fog indítani” – mondta az alelnök, aki hozzátette, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hat választókerületéből ötben már megtalálta a jelöltjeit a Mi Hazánk Mozgalom. „A hatodikban jelenleg egészséges konkurenciaharc van, mert azt szeretnénk, hogy a lehetséges jelöltekből a legjobbat válasszuk ki” – fejtette ki. Végezetül elmondta, szeretnék a képviselőjelöltjeiket már a jövő év első felében bemutatni a választóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában