nyerjen autót!

2020.12.11. 09:23

Ma kezdődik a játékunk, amelyben bevásárlókártyát, tévét, laptopot vagy akár egy autót is nyerhetnek

Ahogy ígértük, ma elkezdődik a Mozaikkereső játékunk.

KM

Forrás: illusztráció

Hűséges előfizetőink számára indítjuk el a Mozaikkereső játékunkat, amelyben összesen 19 darab 1 millió forint értékű bevásárlókártyát, 19 LED-tv-t, 19 laptopot, 19 álló porszívót és 19 tabletet sorsolunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel indulhassanak a nyereményekért.

A fődíj pedig a két darab Toyota Yaris Hybrid, amelynek egyikét Ön is megnyerheti!

A játékban csak előfizetőink vehetnek részt, az idén decemberre és a jövő év januárjára is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki szeretné megnyerni valamely ajándék egyikét.

A mai TVműsor.hu magazinban található az a játékszelvény, amellyel részt lehet venni a játékban. Szintén mától tíz napon át figyelni kell a lapunkat és összegyűjteni a mozaik naponta megjelenő darabjait, felragasztani a játékszelvényre és beküldeni szerkesztőségünk címére (Nyíregyháza, Dózsa György u. 4–6.) – ezután pedig már csak bízni kell Fortunában. Annak sem kell elkeserednie, akinek nem sikerül mind a tíz mozaikdarabot összegyűjteni, a december 23-ai számunkban ugyanis megjelenik egy joker, amit bármelyik mozaikdarab helyett fel lehet ragasztani.

Napilaponként is sorsolunk

A napilaponkénti nyeremények sorsolását január 28-án 10 órától, az összevont fődíj sorsolását pedig január 29-én 10 órától közjegyző jelenlétében rendezzük meg. Mivel 19 lapunk van, a sorsolás az alábbiak szerint alakul: a 2 darab Toyota Yaris Hybrid személygépkocsit összevontan, a 19 napilapunk játékosai között sorsoljuk ki, a bevásárlókártyák, LED-tv-k, laptopok, álló porszívók és tabletek közül pedig napilaponként egyet-egyet vihetnek haza a szerencsés nyerteseink. A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható. Keresse a játékszelvényt a TVműsor.hu magazinban, és játsszon velünk!

KM


A játék menete

A mai, december 11-ei TVműsor.hu magazinban jelenik meg a játékszelvény, mától tíz napon keresztül megjelenik egy mozaikdarab, amelyet a játékszelvény megfelelő helyére kell felragasztani. December 23-án jelenik meg a joker mozaikdarab, amellyel egy hiányzó mozaikot lehet helyettesíteni. 2021. január 13-ig kell beküldeni a játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal. A játékszelvényen fel kell tüntetni a beküldő szükséges adatait, és be kell küldeni szerkesztőségünk címére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában