párthírek

2021.01.22. 13:31

Feloldatnák a korlátozásokat

A Mi Hazánk Mozgalom a járványügyi korlátozások részleges enyhítését kéri és kezdeményezi – mondta el pénteki sajtótájékoztatóján dr. Apáti István országgyűlési képviselő, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

Indoklásában kifejtette: ha az élelmiszer áruházak és egyéb üzletek a járványügyi szabályok betartásával fogadhatnak vevőket, akkor ugyanezt a fokozatosság elve szerint a vendéglátóhelyek és sportközpontok esetében is meg lehetne tenni. Mindezt az is indokolná, hogy ezeknek a vállalkozásoknak jelenleg is fizetniük kell a közterheket és egyéb járulékos költségeiket úgy, hogy közben nincs vagy alig van bevételük. Sokan a tartalékaikat vagy a hiteleiket élik fel. Ha az éttermek, kávézók, konditermek nem nyithatnak ki hamarosan, veszélybe kerül az újraindulásuk, mert a korábbi dolgozóik máshol vállalnak munkát – fejtette ki a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában