párthírek

2021.02.19. 13:55

Nem szavazzák meg a hosszabbítást

Fokozatos, ésszerű nyitást akar a Mi Hazánk Mozgalom, ezért képviselőik nem szavazzák meg hétfőn a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet meghosszabbítását a Parlamentben – mondta pénteki sajtótájékoztatóján dr. Apáti István országgyűlési képviselő, a párt alelnöke, aki hozzátette, mindezt a megyében élők érdekében is teszik.

Az alelnök kifejtette, szerintük meg kellene hosszabbítani az üzletek nyitvatartási idejét és a kijárási tilalomnak sem látják értelmét a jelenlegi formájában. Hozzátette, az uszodákat, vendéglátóhelyeket és az edzőtermeket is négy hónap után újra látogathatóvá kellene tenni az egészségügyi intézkedések szigorú betartása mellett. Ha továbbra is marad a jelenlegi helyzet, az fokozatosan tönkreteheti a mikro- és kisvállalkozókat, ami hatványozottan fog jelentkezni egy olyan nehéz helyzetben lévő térségben mint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye – emelte ki az országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában