E.ON

2021.04.09. 10:20

Kinyitottak az E.ON ügyfélszolgálati irodái

Péntektől ismét elérhető a személyes ügyintézés az E.ON ügyfélszolgálati irodáiban.

KM

Az E.ON Hungária Csoport személyes ügyfélszolgálatai a járványügyi helyzetben elrendelt korlátozó intézkedések részleges feloldásával összhangban, a szükséges munkaszervezési és egészségügyi óvintézkedések előkészítését követően nyitnak újra pénteken országszerte. A kijárási korlátozás időpontjának változásával április 9-étől a vállalat minden ügyfélszolgálati irodája újra az eredeti nyitvatartási rendnek megfelelően lesz látogatható – áll a szolgáltató lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Pontosan, egyedül érkezzenek!

Az ügyintézéshez az ügyfelek és a munkatársak egészségének megóvása érdekében előzetes időpontfoglalás szükséges, ez megtehető a https://energia.eon.hu/idopontfoglalas/Belepes.php oldalon. A lefoglalt időpontról SMS-ben és e-mailben is megerősítő értesítést kapnak az ügyfelek. Az előzetes időpontfoglalással rendelkező ügyfelek egy időpontban egy ügyet tudnak intézni. A foglalás 20 percre szól, ha ennyi idő alatt nem végeznének az üggyel, az E.ON munkatársai a fennmaradó témákra a látogatást követően írásban válaszolnak. A vállalat arra kéri a személyes ügyfélszolgálatot igénybe vevő ügyfeleit, hogy pontosan és egyedül érkezzenek, az iroda területén viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot, valamint tartsanak másoktól 1,5 méteres távolságot.

Digitális csatornák

Az energiacég ugyanakkor továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy ügyeiket lehetőség szerint ne személyesen, hanem az E.ON digitális csatornáin keresztül intézzék egyszerűen, gyorsan és biztonságosan.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában