sajtótájékoztató

2021.05.06. 11:31

MSZP, Párbeszéd: Közös jelölt a szeptemberi előválasztásra

A Magyar Szocialista Párt és a Párbeszéd a szeptemberi előválasztáson közös jelölteket indít – mondta a megyeháza előtt megtartott csütörtöki sajtótájékoztatón Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselő, az MSZP társelnöke. Szerinte a jelen kihívásaira, mint a klímaváltozás, a környezetvédelem vagy a pandémia, nem a nemzeti bezárkózás a megfelelő válasz.

– Úgy vélem, erős Nyírség nélkül nincs erős Magyarország. A jövőben a jelenleginél sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni a vidékfejlesztésre, a munkahelyteremtésre, valamint a különféle zöld- és a szociális programokra – emelte ki Kunhalmi Ágnes, majd átadta a szót Aranyos Gábornak, aki a megye 2. számú választókerületének jelöltje lesz az őszi előválasztáson. – Szeretném, ha Magyarországon változna az oktatási rendszer, a fiatalok helyben maradnának és hazánk gazdasági pozíciója európai szinten megerősödne – ismertette távlati elképzeléseit Aranyos Gábor, majd hozzátette: mindezt csak együtt, közösen érhetjük el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában