sóstó

2021.06.02. 13:37

Nyit a Tófürdő!

Igazi örömhír ez a természetes vizek kedvelőinek.

Forrás: KM-archív

2021. június 05-én, szombaton 09.00 órától megnyitja a nyíregyházi Tófürdőt!

További remek hír, hogy a járványügyi helyzet mérséklődését, valamint a korlátozások enyhítését követően megjelent hatósági ajánlások és állásfoglalások tükrében a természetes vizű fürdők esetében a belépéshez nem kötelező a védettségi igazolvány megléte, így a Tófürdő esetében sem, annak ellenére, hogy ott két épített medence is található. Minden eszköz, medence és élményelem korlátozások nélkül használható.

A fürdőt üzemeltető társaság közölte, ennek ellenére nagy hangsúlyt helyez a járvány szempontjából is biztonságos fürdőhasználat megteremtésére, így a már üzemelő fürdőinkhez hasonlóan ideiglenes, kiegészítő házirend van érvényben, melyet honlapjukon, valamint a fürdők bejáratainál olvashatnak. Kérik a vendégeinket az ott leírtak betartására.

Az ideiglenes, kiegészítő házirend nem támaszt a mindennapi élet során már megszokottaktól eltérő feltételeket a vendégekkel szemben, ilyenek például a lehetőség szerinti 1,5 méteres távolságtartás, avagy a kézfertőtlenítés, medencehasználat előtti és utáni zuhanyozás, melyeknek alapfeltételeit biztosítjuk.

A belépők ára nem változik.

A Parkfürdő nyitását Társaságunk 2021. június 12-ére tervezi, a nyitás pontos időpontjáról és részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást – zárja közleményét a cég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában