Apák napja

2021.06.20. 07:20

Saját készítésű ajándékokkal lepik meg apát

Némethéknél az anyuka, Orsi szentelt figyelmet arra, hogy beszéljen a gyerekeknek az apák napjáról.

ML

Némethéknél minden nap ünnep

Forrás: a család archívuma

Íme egy apák napját gyakorló család: Németh Szabolcs, a Fatum-Nyíregyháza extraligás női röplabdázóinak vezetőedzője és párja, Orsi három gyereket nevelnek. Benett, Maxim és Zarina nagyon sokat vannak a szüleikkel, és ők már tudják azt is, hogy nem csak anyák, hanem apák napja is van.

– Orsi arra is szentelt figyelmet, hogy az apák napjáról beszéljen a gyerekeknek, akik ilyenkor saját készítésű apróságokkal szoktak előrukkolni, aminek természetesen nagyon örülök.

– Vasárnap is meg fogunk róla emlékezni, persze ez nem jelent akkor ünneplést, mint az anyák napja, hiszen azért az anyák a nagyobb hősök.

Amikor eltörik a mécses

– Egyébként is most számunkra minden nap különleges, hiszen több időt lehetünk együtt a gyerekekkel, mint a bajnoki szezon alatt. Igyekszünk minden percet kihasználni az együttlétre, mert nagyon gyorsan nőnek a gyerekek.

Szabolcs, mint sok apuka elsősorban a napi logisztikában tud nagy segítséget adni, kivéve persze, amikor meccsre vagy éppen külföldre kell utazni.

– Nálunk is így van, hiszen általában én jövök és megyek, viszem őket ide és oda. A nagyfiú, Benett már focizik, szezon közben is sokszor én hordozom edzésekre, most még inkább van erre időm. A két fiú egyébként nagyon apás, Zarina is, ám amikor eltörik a mécses, akkor inkább anyához bújik – fűzte hozzá Németh Szabolcs.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában