Olvasói levél

2021.07.26. 15:26

„A közelmúltban az osztályon kezeltek, és olyan pozitív dolgokat tapasztaltam, ami példamutató lehet mindenki számára”

Köszönetet szeretnék mondani a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház Urológiai Osztály dolgozóinak – írja olvasónk.

Név és cím a szerkesztőségben

Forrás: Illusztráció / Google Maps

Kiemelten köszönöm dr. Adányi József osztályvezető főorvos úrnak, valamint Bakos Enikő és Horváthné Katika nővéreknek az áldozatos és kimagasló munkájukat. A közelmúltban az osztályon kezeltek, és olyan pozitív dolgokat tapasztaltam mind szakmailag, mind emberileg, ami példamutató lehet mindenki számára. Én olyan csodálatos megnyugvást, elégedettséget hoztam haza a családomhoz, ami nagyban hozzájárult a felgyógyulásomhoz. Ezúton kívánok az osztály minden dolgozójának további eredményes munkát, erőt, egészséget és boldogságot! Nagy tisztelettel szeretnék javaslatot tenni a főigazgató asszonynak, hogy a fent említett kollégáit elismerésben részesítse! A beteg, a javaslattevő – aki mások véleményének is hangot adott – egy volt megyei önkormányzati képviselő.

- Név és cím a szerkesztőségben -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában