Nyíregyháza

2021.07.23. 09:59

Az év végi ünnepségért báloztak már nyáron

A Nyíregyháza és Térsége Nyugdíjas Szövetség jótékonysági bált szervezett a közelmúltban a megyeszékhelyen – tudtuk meg Lőkös Imrénétől.

KM

Forrás: Lőkös Imréné archívuma

A felügyelőbizottság elnöke elmondta, a bál bevételéből rendezik meg az év végén azt az ünnepséget, amelynek keretében megajándékozzák a város nyugdíjas-egyesületeinek 80, 85, 90, 95, 100 éves tagjait.

– A város nyugdíjasai közül sokan most találkoztak először a pandémia óta. Vendégünk volt Román Demeterné, a megyei nyugdíjasszövetség elnöke. Dr. Szabóné Csiszár Gabriella, a Városi Szövetség elnökének köszöntője után a Rozsréti Békés Alkony Nyugdíjas Egyesület tánckara adott műsort. Remek volt a hangulat. A jóízű vacsora előtt és után sokat táncoltunk. Befejezésként nótázás következett, a Bokortanyák tagjai igazán remek hangulatot csináltak. Köszönjük a szervezők, rendezők, segítők munkáját – tette hozzá a felügyelőbizottság elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában