bulika

2021.07.09. 08:58

Buli van: érdemes rápörögni a hétvégére

Minek aludni, mikor bulizni is lehet? Lássuk, mivel vár a hétvége!

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Hosszú idő után először újra van miből válogatni, ha a hétvégi programok, bulik, koncertek kerülnek szóba. Szombaton például a fiatal, szabad szájú rapper, Essemm tarolja le a dombrádi Tisza-partot.

Július 9., péntek

19 óra: Téren Nyáron a Menthával

A megyeszékhely belvárosában a térzene uralkodik péntek délután.

A Téren Nyáron koncertsorozat fellépője ezen a héten a Mentha Project. Az együttest zeneszerető barátok alapították 2015-ben. A régmúlt idők nagy pop- és rockslágereit és napjaink kedvelt muzsikáit szólaltatják meg a színpadon.

19 óra: Pörög a fekete lemez

A mátészalkai Club Passionben újra pezseg az élet. A hétvége kapujában egész éjjel és hajnalban a leghúzósabb R&B dalok pörögnek.

19 óra: A Tóth Gabi Quartett Tokajban

Tóth Gabit senkinek nem kell bemutatni. Amióta feltűnt a Megasztár színpadán, pályája meredeken ível felfelé.

Lázadó, vad, örök megújuló, a határait feszegető énekesnő, aki nem fél valami újba belevágni. Péntek este négy zenésztársával lép közönség elé a tokaji Paulay Ede Színházban. A formáció az autentikus és a modern világzenei hangzást ötvözi a koncerten, ahol Tóth Gabi legtöbb slágerét hallhatja a közönség.

20 óra: Latin zenék estéje

A nyíregyházi Sóstó Gardenben péntek éjjel a latin zenéké a főszerep. A legforróbb dallamokat DJ Chad szolgáltatja.

21 óra: Kétszázhúsz felett

Hatodik alkalommal rendezik meg a Fürtös Fesztivált Újfehértón július 9–10-én. Az első nap sztárvendége a Neoton Família Sztárjai.

22 óra: Halljuk a sikítást, lányok!

Szemtelenek és szemtelenül fiatalok a Barbizon pénteki fellépői: érkezik Bruno x Spacc, illetve a ValMar.

Bruno x Spacc, vagyis Pető Brúnó és Tóth László rapduója az utóbbi két évben robbant be a hazai hiphopéletbe. Egyre többen ismerik meg a nevüket, de a srácokat azoknak biztosan nem kell bemutatni, akik szeretik és számon tartják a hazai rap és new wave rap világát. Több nagy slágert legyártottak már, videóik milliós nézettségig törnek. Bruno x Spacc a fiatal lányok kedvencei, de nem szállt a fejükbe a népszerűség.

22 óra: We Love Techno

A hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmeghatározóbb alakja, a mindig mosolygós DJ Budai tekeri alá a basszusokat pénteken a nyíregyházi Mamma Miában. Az este házigazdái: Németi és Stephen.

Július 10., szombat

18.30: Gitár és ének kellemes elegye

Ötödik évadát tapossa a Zene Sóstón, a Krúdy Vigadó melletti téren a Melounge szórakoztatja a közönséget akusztikus slágerekkel.

19 óra: Classic Night

A Sóstó Garden állandó zenekara, a Vox a legnagyobb slágerekkel, hazai és külföldi örökzöldekkel támogatja meg az estét.

21 óra: Buli van a parton

A dombrádi Tisza-part nyári hétvégéken elképzelhetetlen valamilyen sztárfellépő nélkül. Ezen a héten Essemm tarolja le a színpadot, rezidens: DJ Nor-B.

21 óra: Hűsítő slágerek

Mr. Aradványi prezentálja a szalkai Club Passion szombati Summer Cool Partyját. Forró hangulat, hűsítő slágerek és a legpörgősebb nyári zenék – kell ennél több?

21 óra: Pumpálás és szeletelés egész éjjel

Érkeznek a NightLife fenegyerekei a gergelyiugornyai Tisza-partra, hogy úgy robbantsák be az éjszakát, ahogyan ők robbantak be a köztudatba. Czaga, Patrick és Belasco ezúttal is a techno mellett teszik le a garast, így bőven lesz lehetőség pumpálni és szeletelni. Akinek ez kissé merev, ellazulhat a teraszon Ignácz Márkó mulatós zenéire.

22 óra: Elhúzza a nótánkat

Aki a mulatós zenét szereti, Kocsis Janikát egyenesen imádja. A beregsurányi zenész szombaton egész éjjel a Barbizonban húzza a talpalávalót, miközben a kisteremben DJ Nagy diktálja a ritmust.

22 óra: Felforrósítják a hangulatot

Igazi Las Vegas-i hangulatra számíthatnak szombaton azok, akik a Mamma Miát választják, hiszen sármosabbnál sármosabb srácok lepik el a nyíregyházi klub színpadát: jön a Hot Men Dance!

A csapat 2012-ben alakult DirtyParadise néven, később vette fel a Hot Men Dance nevet. Alapítója Pietro Jackson kétszeres manstripsolo Európa- és 2015-ös világbajnok, profi modell és több híres külföldi férfi táncos produkció állandó szerep-lője. A csapat többi tagját profi model-lekből és sportolókból válogatták össze; olyan férfiak kerülhettek be, akiknek kisugárzásuk és egyéniségük összhangban van a színpadi megjelenésükkel és koreografált produkciójukkal. Egész estés, főként a gyengébbik nem szórakoztatására irányuló műsoraikban egy-egy híres és közkedvelt filmet visznek színpadra, s megfűszerezik a saját stílusukkal. Az este reziden-se Dj Geczó és Taylor, a buli 20 pluszos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában