Szabolcsi X-akta

2021.09.08. 09:21

Titokzatos pulzáló fény hozza a frászt a szabolcsiakra, már több este látták, még a netet is zavarta!

Az egész egy, a Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban felbukkanó poszttal indult, utána gyűltek, csak gyűltek a hozzászólások. Rejtély, hogy mi jelenhetett meg megyénk fölött az égen.

Forrás: illusztráció / Nyíregyen Hallottam / Shutterstock

Halihó mindenki! Nyiregyházaról nyugati irányban (Tiszavasvári felé) egy fénylő pont látszik az égen , fehér-piros fénnyel. Nem csillag, nem repcsi, nem helikopter! Valaki esetleg tudja mi? Érdekes... – írta egy férfi, a válaszok pedig nem várattak sokáig magukra. Kiderült, más is látta már, és nem is csak mostanában.

„3 éve láttam először... Nem mindig látni. Szerintem sem repcsi, mert akkor nem egy helyben lenne. Csillag meg hát nem tudom... Az nem ,,pislákol” így – írta egy hölgy.

A legtöbben persze UFO-t kiáltottak. Ám akadt olyan is, aki előállt egy logikus megfejtéssel, sőt, még egy fotóval, ám aztán arról is kiderült, hogy bár logikusnak logikus, mégsem a helyes megoldás.

„Az erőmű kéménye az. Az udvarunkról minden este látom (a kertvárosból). Nem túl jó a kép, kitakarja a fa lombja...” – írta egy hölgy és közzé tette a vörös fényekről készült fotóját.

Fotó: Z. Cs. Éva / Nyíregyen Hallottam

Ez elég meggyőző, ám mint kiderült, az irány nem jó, így nem az erőmű kéményét láthatta a posztoló. Azt írta: „Én a kertváros legszélén lakom, nyugatra van, mint azt írtam is!”

Különös rejtély. Az égen megjelenő titokzatos fény állítólag még az internetet is képes volt megzavarni...

„Mi is néztük kint Nagycserkesz környékén, már eltávolodott nagyon lassan. Az tény, hogy kb, egy órán át az internet meghülyült...”

„Nyírszőlősnél is volt, vagy mar harmadjára láttam... Villog és a levegőben egy helyben áll...” – írta egy férfi.

„Igen... én is ott láttam, de egy idő után elindul, és van, hogy rövid idő után szempillantás alatt el is tűnik...” – válaszolt egy hölgy.

„Kisvárda felé is járt tegnap este” – tette hozzá valaki más.

Akadt, aki műholdra vagy drónra tippelt. De a rejtély továbbra is megoldatlan. Ez bizony egy igazi szabolcsi X-akta...

[gravityform id="5" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában