Buliajánló!

2021.10.29. 17:30

Pörögj rá a hétvégére! Eljött a Halloween-i bulik ideje!

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Október 29., péntek

20 óra: Halloween Rock Party

Nyírmadán igen magas az egy négyzetméterre jutó rockrajongók száma, így nem csoda, hogy halloween szellemeit is egy ropogós koncerttel köszöntik: a művelődési házban Juhász Marci és a Jó’vana zenél.

22 óra: Hardcore Halloween

A Barbizon vendégei keményebb dallamokra számíthatnak péntek éjjel.

A haláli hangulatról Regán Lili és Steve Judge mellett a R.O.Z.E.S. című sláger megalkotója, a tech house és a techno fiatal úttörője, Daimond Rocks gondoskodik a nyíregyházi klubban. Az ország legkedveltebb élőhalott fellépői mellett a boszorkányok estéjére segít ráhangolódni a vérfagyasztó dekoráció, valamint a tömegben mászkáló halott menyasszonyok és csontvázak.

22 óra: Metzker Viki in da house!

Egy igazán sokkoló, erős szettel érkezik a Mamma Miába a Fonogram díjas lemezlovas, Metzker Viki. A buli rezidense Fenyvesi és Tekk, az emeleten pedig Sögö adagolja a legnagyobb funky, R’n’B és hip-hopslágereket.

Metzker Viki modell és playmate 2007-ben, 19 éves korában kezdte a lemezlovaskodást, első saját trackjét húszévesen jegyezte. Több hazai szakmai díjat is bezsebelt, mára az egyik legkedveltebb magyar DJ lett, de külföldön is jól ismerik. Zenélt már többek között Európa számos országában, Las Vegasban, Japánban, Oroszországban, Dubajban, Indiában és Kínában is. Hazánk legnagyobb fesztiváljain és legmenőbb klubjaiban játszik.

Október 30., szombat

20 óra: Gyere, pörögj, míg bírsz, és ugorj a felhőkig!

Hihetetlen, de igaz: kereken húsz éve jelent meg az Anima Sound System egyik, ha nem a legnépszerűbb albuma, a Gipsy Sound Clash.

A formáció koncertsorozattal ünnepli a kerek évfordulót, a turné szombati állomása a nyíregyházi Club Hollywood. A rajongók bizony készíthetik a táncoscipőt, mert olyan hatalmas slágerek is előkerülnek a nagy Anima-kalapból, mint a 68, a Csinálj gyereket és a Tekerd.

21 óra: Ideje mulatni!

A vajai Anna pubban nem telhet el hétvége élő zene nélkül, amit ezúttal Kozma István szolgáltat.

21 óra: Halloween Party

A nyírlugosi Royal Pubban szombat éjjel DJ Stephen száll szembe a túlvilági entitásokkal. A jelmezben érkezőknek a belépés ingyenes.

22 óra: Ladies Night

A Mamma Miában a hölgyeké lesz a főszerep. A retró teremben DJ Pégé, míg az emeleten Mr. Aradványi diktálja az ütemet. A buliba a húsz éven felülieket várják.

22 óra: Magyar buli

A legnagyobb magyar slágereket sorakoztatja fel a kilencvenes évektől napjainkig DJ Széles a Barbizonban szombaton.

22 óra: Hallo/Ween

Három lemezlovas, Tekk, Drolaide és Andrew Dexx pirít oda a mátészalkai Club Passion vendégeinek a rémségek éjszakáján.

Október 31., vasárnap

22 óra: Szülinapi party a Barbizonban

Tízéves a megye legkedveltebb élő zenés bulija.

A Szódaház utca legendás mulatós bulijainak sztárját, Kocsis Janikát köszönthetik a billentyűk mögött. Az este felidézik a legszebb emlékeket, de előkerülnek a meglepetések, ajándékok is. A kisteremben ezalatt DJ Till pörgeti a lemezeket.

22 óra: Wannabe Halloween

Pop, csillám és a tinédzserkor szabadsága – a Mamma Miában a kilencvenes és kétezres évek toplistás zenéire indítják be az időgépet. A hangulatfelelős DJ Nope.

22 óra: Kisapáim, kezeket fel!

Bizony, eljött az ideje ennek is: a Club Hollywood színpadán az internet üdvöskéje, a hazai trash élvonalas celebje, Mahiana Roszallo énekel.

Varga Irént senkinek nem kell bemutatni. A közösségi média legmélyebb bugyrainak megkerülhetetlen sztárja vasárnap exkluzív show-val érkezik Nyíregyházára, hogy élőben adja elő kedvenc dalait és saját slágereit, a Kisapámat és a Malumát.

Ezen a hétvégén nincs kifogás: pénteken, szombaton és vasárnap is egymást érik a zenés-táncos rendezvények a megyében, így senki nem jöhet azzal a kifogással, hogy a hagyományos bulinapokon nem ér rá. Ízelítőül: a nyírmadai művelődési házban Juhász Marci és a Jó’vana ad koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában