Földöntúli energiák?

2021.10.04. 17:30

Videó: Kikapcsolódó fedélzeti kamera, leálló autó... Megtaláltuk a megye legmisztikusabb pontját?

Létezik egy útszakasz a megyében, ahol egy olvasói beszámoló szerint bizony meglehetősen fura dolgok történnek olykor-olykor...

Forrás: szon.hu / Google Maps

Tiszalök felé haladva, Tamásbokor és Kisfástanya, vagy Kisfástanya-Tiszalök között szinte majdnem minden alkalommal kikapcsol a menetrögzítő kamerám – írja olvasónk. – Az eszközt egész nap használom, és egyszer csinált csak ilyet Kékestető közelében. Az eszköz tápellátása zavartalan mindeközben és teljesen úgy viselkedik mintha kikapcsolnám. A közelben az útról egyébként látszik egy nagy domb valami furcsa képződménnyel a tetején. Elmeséltem egy ismerősömnek, aki rendszeresen jár Tamásbokor és Tiszalök között, és ő ugyanezt tapasztalta többször is, de kizárólag csak ezen az útszakaszon. Nagyjából 20 éve egyik éjszaka ugyanezen az útszakaszon éjjel leállt az autó alattunk, aztán pöccre indult. Érdekelne, hogy más is tapasztalt hasonló jelenséget itt?

Bejártuk mi is az útszakaszt, és semmi túl meglepőt nem fedeztünk fel, bár az említett különös halomra azért felfigyeltünk az út mellett. Lehet, hogy köze van a misztikus jelenségekhez?

[gravityform id="9" title="true" description="true"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában