Nyíregyháza

2021.11.21. 09:00

MáBor és boríték – a Helyi Szálak adománygyűjtő estje

Összeköthetik a kellemest a hasznossal: kikapcsolódhatnak, miközben jó ügyeket támogatnak.

KM

Zenés, boros támogatói estre és társadalmi stand-upra hívja az érdeklődőket a nyíregyházi Helyi Szálak Közösségi Alapítvány november 19-én, pénteken 20 órától a Labor Caféba.

Beszélgetés a borásszal

A könnyed szórakozást ígérő program során fontos helyi ügyek mellé keresnek támogatókat, úgynevezett társadalmi befektetőket.

– Az estre olyan asztaltársaságokat, baráti közösségeket, párokat vagy egyedülálló jótevőket várunk, akik a kellemest a hasznossal összekötve szeretnének kikapcsolódás közben jótékonykodni is. A belépőjegyek árával és az est során borítékba helyezett adományaikkal ugyanis most alapítványunk helyi ügyek segítésére létrehozott alapját gazdagítják. Ráadásul duplán, hiszen minden beérkezett támogatói forintot megdupláz a Gyökerek és Szárnyak Alapítvány – árulta el lapunk érdeklődésére Fekete Éva, a szervezet egyik alapítója. A borokkal, sajtokkal fűszerezett rendezvény zenei házigazdája Csernák Tibor bárzongorista, a vendégek megismerhetik a Vinito Borászat minőségi borait és beszélgethetnek dr. Tóth Gábor György borásszal.

A részvétel regisztrációhoz kötött, a jegyeket is csak elővételben lehet megvásárolni. Helyfoglalás és részletes információ: [email protected], 30/547-7637.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában