BAKTALÓRÁNTHÁZA

2021.12.25. 11:13

Egy kis időt és szeretetet vittünk

Sok éves hagyomány nálunk, hogy év végén ajándékot viszünk szerte az országban olyan gyerekeknek, akiknek a családja ezt nem, vagy csak nehezen tudná megtenni.

Várva Várt Alapítvány

Nemrégiben Baktalórántházán jártunk a Várva Várt Alapítvánnyal, hogy egy kis időt és szeretetet adjunk! Hoztunk persze ezen kívül élelmiszert, innivalót és mesekönyvet is. Voltunk egy óvodában, ahol felolvastunk a gyerekeknek, egy lakásotthonban, ahol olyan gyerekek élnek, akiket kiemeltek az „otthonukból” ilyen-olyan okokból adódóan (egészen elképesztő történeteket hallottunk sajnos) és ahol tanrend szerint tanítják őket, óriási szeretetben! Meglátogattunk egy gyerekházat is – soha nem hallottam még ilyen intézményről –, ahol anyuka és gyermeke együtt vannak, hogy együtt fejlődjenek, együtt készüljenek fel az élet minden egyes területére! Sokat beszélgettünk hazafelé Edinával az itt tapasztaltakról és tudjátok, ilyenkor átértékelődik a problémák igazi jelentése, hogy mi a valódi gond és mi az, ami egyáltalán nem az! 


Az itt dolgozó emberek előtt pedig emelem kalapom, van, aki több évtizede azon munkálkodik, hogy segítse ezeket a gyerekeket és az anyukákat! 

 

- Várva Várt Alapítvány -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában