Nyírbogát

2022.02.08. 13:11

Fidesz: a családi adóvisszatérítés történelmi jelentőségű lépés

Megkezdődött az SZJA-visszatérítés postai kézbesítése a gyermekes családoknak – mondta el dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő kedden délelőtt Nyírbogáton.

– Ez Magyarország eddigi legnagyobb egyösszegű családtámogatása és egyben adóvisszatérítése. Ez történelmi jelentőségű lépés, ezelőtt még soha egyetlen kormány sem hagyott ekkora összeget a családoknál. Dr. Simon Miklós arról is beszélt, hogy becslése szerint a választókörzetében körülbelül 15 ezren élhettek ezzel a lehetőséggel. Hozzátette: a baloldal 2008-ban egyszer már elvette a családtámogatásokat, így arra kéri a választópolgárokat, hogy a Fidesz-KDNP listáját támogassák. – Mindez azt bizonyítja, hogy a munka érték, és nagyon örülünk annak, hogy a kormány megbecsüli a dolgozókat és a gyerekeket. Van közöttünk olyan várandós édesanya, aki a kicsi érkezésének előkészületeire fordítja a pénzt, illetve egy háromgyermekes szülő is, aki lakásfelújításra költi majd – fűzte hozzá Madácsiné Barna Erzsébet, az öt családanya egyike, akik a helyszínen beszámoltak arról, hogy már megkapták postai úton az SZJA-visszatérítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában